Krásně zbytečná

Krásně zbytečná

Anotace: slova ...

Slova tak krásně zbytečná
nebýváš k lásce netečná
dostaneš mě a já tebe
vyprším do tebe jak horké nebe
stanu se tebou staneš se mou
voňavou loukou rozkvetlou
v tobě jsem a ty jsi ve mně
obtoč mě lásko obtoč mě pevně
jak réva jen se pevně pni
jsi první má i poslední
rosa na květu sedmikrásky
štěstí mé i moje vrásky
Autor kroužek, 15.02.2007
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: ona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí