Něžná víla

Něžná víla

Anotace: ..

Něžná víla

Já se srdcem na dlani
Stálá jsem uprostřed holé vsi
Na srdce mé pršelo sněžilo i Slunce do něj pražilo

Bolest mnou probíjela tak krutě
Až jsem konec svůj viděla
Pak jsi mě objevil
Něžnou vílu od krve
Mé srdce uchopil a choval je

Hladil, miloval, hezkým slovem k sobě vábil
Líbal moje ústa a v mysli mi zanechával svojí blahou vůni

Pak jako by udeřil blesk
Jeho láska zmizela hned
Místo polibků plival mi do duše
Já stala jsem tam se srdcem na dlani
Odřená a krví prolitá od jeho falešné lásky
Autor Marlene0621, 22.04.2017
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Džihiro, Iva Husárková, Favi
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadné. ST. .-))

23.04.2017 10:04:27 | Iva Husárková

Děkuji moc!:)

23.04.2017 10:14:18 | Marlene0621

:-))

23.04.2017 10:15:49 | Iva Husárková

Dnes už jsem tolik rozdal... tak dám i Tobě...

- To byla TVÁ falešná láska...

:)

PS: není zač :P

22.04.2017 23:34:26 | Favi

Nemyslím si, ale děkuji

22.04.2017 23:38:12 | Marlene0621

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí