kafování

kafování

Anotace: ...........

vysvlékla jsi včejší večer

a odhodila do špinavého prádla

nejradši bych z toho brečel

jak si všechno zvládla


.......a stejně tě mám ráda

vrahu romantických večírků

odpouštím tvým provinilým očím

a znova budu věřit tvému lhaní


kafe provoňelo ránem

připravuji snídani

a s nedělním plánem

nesu housku na dlani

Výsledek obrázku pro ranní káva

Autor Akyš, 23.04.2017
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, Jin&Jang, Kapka, piťura, Frr, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dám večeře za tyhle snídaně....:-)

23.04.2017 17:08:48 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí