Už ne nevinná

Už ne nevinná

Anotace: Láska není nikdy nevinná...

Lásko má
Lásko jediná
Lásko má
Už ne nevinná

Navždy já
Budu jediná
Holka tvá
Už ne nevinná

Jsem ta tvá
Holka jedinná
Stále svá
Jen ne nevinná
Autor Aniška, 15.02.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí