Vanilkově

Vanilkově

Anotace: a zasněně :)

Sbírka: Šepoty, polosny a tóny

Potkal jsem tě
a tvé vlasy
se snoubily s vanilkou
a zatímco mi voněly do očí
šel jsem si s tebou
tajně hrát...

Potkal jsem tě
a ve tvých očích
četl jsem si knížku
o tvých starostech
a záhadně jsem si
bůhvíco namluvil...

Potkal jsem tě
a ty zatím
věnovalas' mi úsměv
plný hojivých bylin
Chci ho vidět
každou noc...
Autor Zasněný básník, 24.04.2017
Přečteno 521x
Tipy 9
Poslední tipující: Akyš, Dreamy, Iva Husárková, Jin&Jang, Philogyny1, CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mám rada vanilkovou a mám na ni vzpomínku...

24.04.2017 22:12:26 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí