Tvou láskou jedinou

Tvou láskou jedinou

Anotace: Každý někdy miloval, tak ví jaký to je.. tohle je pro mýho broučka jedinýho...

Chci být láskou tvou
Stát se ženou tvou
Být konkubínou tou
Co bude navždy tvou

Chci tančit s tebou
A kroutit sebou
Při tanci tě svádět
A pak jen dovádět

Chci užívat si mládí
Když nám to tak ladí
A v postýlce si užívat
A celého tě zulíbat

Naše těla v souznění
Při věrném milování
Bez tebe je soužení
A špatné malování

Budu tě rozmazlovat
Mít tě jako v hedvábí
Podvazky natahovat
At tě rychle přivábím

Bez tebe žít nemohu
Bez tebe nic nebudu
Já navždy budu tou
Tvou láskou jedinou
Autor Aniška, 15.02.2007
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí