Některé ženy to tak mají

Některé ženy to tak mají

Anotace: Ona je tvorem pro všechny

Už jsme spolu nějaký ten rok

a já stále cítím pachy jiných…

a slepě ji miluju.

Nad nalitou číší pohlcen bolestí a nenávistí

myslím, kde a s kým opět je

… ona se vždy vrátí…

nabitá a usměvavá,

opět z neznámých míst,

o kterých nechci ani raději vědět.

Je tak krásná a zároveň nebezpečná,

vášnivá, nevyzpytatelná

a nekonečně hluboká

studna nespoutané lásky

až mě mrazí tou svou mocí.

Miluji na ní vše… a snad odpustím

nezávazné úlety, o kterých vím,

že už se v tomto zřejmě nezmění.
Autor Krahujec, 27.04.2017
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, kudlankaW, Jin&Jang, Poetik, piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To musi byt puvab ztelesneny, ach...

27.04.2017 22:33:11 | kudlankaW

To je problém atraktivních lidí, můžeme si vybírat a trhat co hrdlo ráčí, ale je to taky otázka sebekontroly.. ST :-)

27.04.2017 16:17:44 | piťura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí