Prozření

Prozření

Anotace: Asi jsem se spletla...

Nejsi tu nikdy, když máš,
Vůbec si mě nevšímáš,
Láska se zcvrkla do deseti minut týdně,
Samota strašná, i když je mi bídně.

Co ty jsi zač,
Když nevnímáš můj pláč,
Když mé prosby jsou ti cizí,
Kde je láska, ten cit ryzí?

Vážně ses změnil?
Nebo jsem jen prozřela?
Třebas už takhle žil
A já to vidět nechtěla.

Padám tu na hubu,
A ty jsi kde?
Kdo ví, třeba tu nebudu,
Až ti čas vyjde.
Autor Milenka, 29.04.2017
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: grázlík, piťura, Iva Husárková, Jin&Jang, el sereno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hajzl ..

30.04.2017 13:32:47 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí