Snoubení

Snoubení

Anotace: ...

V rozbřesku dlaní,

v záplavě usmívání

žijí svoje sny

 

Do zpívání

jim tiše brouká

třetí hlas

harmonie,

jak jim jedno v druhém

srdce bije

 

Propojené rovnoběžky

z očí proudí

a hned se snoubí

v průsečíku čistoty a něhy

 

Zdvojenou láskou propojili

své životy

jako břehy osudové řeky

mostem,

který spájí věky

 

*********

 

Hledíc si do očí

mluví němě pohledy

do srdce

jeden druhému

 

„dej mi ruku,

jdeme vstříc cíli …

… našemu“ …

Autor Koza, 29.04.2017
Přečteno 532x
Tipy 9
Poslední tipující: Mácha, enigman, Iva Husárková, Kapka, Danaé, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..
Z-kříže-né rovnoběžky
z očí proudí...

ST...jen méně "propojení" by to chtělo :)

29.04.2017 22:30:45 | Danaé

Propojení není nikdy dost :) .. děkuji Ti velmi ..

30.04.2017 08:49:16 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí