Našel jsi mě.

Našel jsi mě.

Anotace: You find me, I never going back..

Už se nikdy nevrátím zpět,

nevrátím se zpět!

Už se nevrátím zpět!

Ty jsi změnil mou mysl.

Našel jsi mé tělo,

uzdravil jsi mou duši.

Zaplnil jsi moje srdce.


Dal jsi hudbu do mých uší.

Dal jsi záři do mých očí.


A proto ti teď zpívám,

nevrátím se zpět.


Ty jsi mě změnil. Jsi se mnou.

Už nejsem sama, ty jsi mě našel.

Našel jsi mě.
Autor Taya, 02.05.2017
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí