Mrší láska

Mrší láska

Anotace: ...

Přej si,

přej si,

přej si!!

Lásko můžeš

si přát,

cokoliv.

Cokoliv co si

budu přát JÁ!

Jsem tvoje mrcha

nenažraná.

Jsem tvoje siréna zpívající o konci.

Lásko pro Tebe cokoliv,

co si budu přát.

Kdykoliv mi můžeš,

co chci dát,

zamilovaný hlupáčku,

zmuchlám tě a odhodím do kouta.

Miluj mě!

Tako jako já

miluju sama sebe.

Autor Melfëa, 02.05.2017
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, Jin&Jang, enigman, Cappp, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I takové se mezi vámi najdou!
Ale nemáme si co vyčítat.
I mezi námi je spousta černých perel...

02.05.2017 23:31:39 | Cappp

:-(
dobrý

02.05.2017 23:14:31 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí