Labyrint

Labyrint

Anotace: Kdyz se citite, ze je to vsechno v tahu

Kdyz slova zacinaji mit jinou vahu
Kdyz vztah pomalu skomira
Kdyz je krasny vecer zase v tahu
Kdyz Vase srdce place a umira

Kdyz citis, ze mas pravo byt milovan
Kdyz touzis po obeti vic nez po dechu
Kdyz se i ve vztahu citis, ze jsi sam
Kdyz se zastavis v tom shoňu a spechu

Jsi v labirintu kde cesty neni
Tu stena smutku, tu stena vzteku
Jsi v bludisti kde tezke je vykoupeni
Premyslis zda uz je cas prekrocit reku

Premyslis nad restartem sebe sama
Premyslis a minuty se stavaji hodinama
Ale stale se nemas k cinu
Co budes delat dal?
Jak vylecis se z toho splinu?
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Poetik, AngelLia31
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná :)

03.05.2017 18:48:46 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí