V nahotě

V nahotě

Anotace: ...

Slova mi pláčou ve větách

uvnitř než mohou ven

myšlenky červenají na rtech ...

ať tajně řeknou

jak živý mám sen

o hříšných náhodách

 

sáhnem si na souhvězdí budeš li chtít

v nahotě skrytí

necháme červánky smát se

povýšená těla potem mýt  

spolu v hájích budem bát se

možná si ještě vzpomenem

jak hladoví po lásce

touha nás sytí

...............................................

Stává se

že vina bolí

nedá se utajit nikde v myšlenkách

a všichni to vědí

tak se dívejte jaké to bylo

 

věrná nikdy

ale pro tebe tu jsem

 

 

 

 

Autor Marcella, 03.05.2017
Přečteno 472x
Tipy 12
Poslední tipující: jitka.svobodova, enigman, Iva Husárková, piťura, zdenka, JSJ, Jin&Jang, Poetik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proměň sen ve skutečnost, hřešit je lidské

06.05.2017 07:55:37 | jitka.svobodova

vírou neoblečená...

05.05.2017 11:34:55 | enigman

Moc se mi líbí...

04.05.2017 10:31:50 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí