Ja som chlapec z dediny

Ja som chlapec z dediny

Anotace: Ja som chlapec z dediny a pochádzam z chudobnej rodiny. Boli sme takí chudobní, že u nás aj dúha bola čiernobiela

Poznám jedni oči
ktoré spadli z neba
pohľad zoči-voči
neručím za seba
Ja som chlapec z dediny
priniesol som kvetiny
malý darček pre šťastie
nech z nich láska vyrastie

Čas pomaly plynie
večer pri kiosku
keď sa langoš minie
čakám dotyk bozku
V novom čiernom klobúku
požiadam ťa o ruku
ja som taký zvláštny div
negatívny pozitív

A netráp ma už otázkou
čo budeme jesť
budeme sa živiť láskou
skúsme si ten test
A keď večer budeš hladná
pokús sa ma zviesť
ty si ale stále chladná
je to pre mňa trest

Poznám jednu babu
asi spadla z neba
je však pre mňa tabu
tak mi veru treba
Ja som chlapec z dediny
viem že nie som jediný
Nie je s tebou žiadna reč
utekám zo seba preč
Autor Luboško, 16.02.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle mě rozesmála:)))Lahodně rytmická, humorná, zkrátka bezva-líbí:)

16.02.2007 15:49:00 | Zdeňka

..květiny, langoš, chlad..
zkus přidat "spišskú" ..
J.C.s

16.02.2007 14:51:00 | j.c.

Máš pravdu:Kdo uteče -vyhraje.
Nejdou mi dát body-taky uteču,ale vrátím se.Musí tu být stovka....i tak to je málo.

16.02.2007 10:55:00 | s.e.n

.... jsi můj oblíbený autor :)

16.02.2007 09:45:00 | Ayla

:)

16.02.2007 08:05:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí