Střípky z lamp

Střípky z lamp

Anotace: ...

 

Noc napla temné svaly

aby kouskem stínu

pouliční lampy

zahlédla jak můj pohled

zůstal viset u stropu

je krutá a přece prosí

 

se zpěvem z vysokých topolů

vábí mou touhu

s tebou po galaxiích plout

navštívit chrámy nahoty

u svatyň skvostných údolí

zakleknout k modlitbám

u jezer jinotaje ochutnat

a u hrobů únavy se nadechnout

je klidná a přece se bouří

svítá

od stropu vzpomínka se snová

znova a znova

pouliční lampu jsi zhas

 

Autor Marcella, 04.05.2017
Přečteno 323x
Tipy 18
Poslední tipující: jitoush, Frr, jitka.svobodova, Jin&Jang, enigman, Sunflower, piťura, bogen, V.N.Losinský, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš moc pěkně

06.05.2017 07:52:44 | jitka.svobodova

svalnatá noc temná hmota...

05.05.2017 11:33:00 | enigman

Pěkné :-)

04.05.2017 22:21:11 | piťura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí