Stalo se mrtvým, co bylo živé

Stalo se mrtvým, co bylo živé

Anotace: ...

V nicotě ukryti, schováni v žalu,
láska nám sebrala oči i hlavu.
Tmou trochu ztraceni, smutek nás bodá,
láska nám štěstí, prý navěky schová.

Schováni v detailu, jen v slze ukryti,
tenounkou peřinou, v zimě jsme zakryti.
Dokažme v momentě, v jediné chvíli,
že jsme se našli, ne jen si zbyli.

Připomeň vteřinu, prokletý mžik,
kdy stal se z pokladu prachbýdný zvyk.
Vzpomeň si na moment, jedinou setinu,
kde jsou ty časy, kdy sdílíme peřinu.

Bolí nás ráno, bolí nás den,
kdy změnil se v rutinu překrásný sen.
Bolí nás Lásko, jediná chvíle,
kdy stalo se mrtvým, co bylo živé.
Autor Křemen, 06.05.2017
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova, Dreamy, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí