Láska je jako....

Láska je jako....

Anotace: Láska je život....

Láska je jako křehká sklenice,

když se rozbije, zůstane v nás ran tisíce.

Láska je jako veliký plamen,

když uhasne, tak je s námi amen.

Když budeš mi věrný, já budu taky,

a společně vzlétneme nad bílé mraky.

Když myslet na mě budeš, já budu též,

a postavíme spolu z lásky velkou věž.

Myslívám ne tabe každičkou noc,

láska má přece jen obrovskou moc.

 

 

Autor toilet_men, 06.05.2017
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :-D

06.05.2017 09:17:29 | toilet_men

Pěkně napsané a stejně vzletné jako láska

06.05.2017 08:52:11 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí