domů nad ránem

domů nad ránem

Anotace: ze života

Andělé nám pláčou….
štěstím slunce zapadá jen tma a mráz.
Němím stromům v cestě z bláta slyším vzduchem zas.

Zvěř se plaší, hledá úkryt,
potok teče dál a dál.
Svíčky hoří hodně z mála,
Tak jak kde vítr vál.

Přesto ve tmě sílím, hledám světlo,
věřím v náděj plamínků žár.
Odpust prosím, každým mým slovem,
co prázdnem nechává žal.

Vždyt byla jsi mým stěstím já to zkazil,
tak jak Bůh mi tě dal.
Zpátky vrátit vše krásné to naše,
ten čas kéž by tak vstal…
Autor Misha2641212, 06.05.2017
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: Misha, Lioness, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas je neúprosný hráč, proti kterému lze těžko zvítězit

05.12.2017 23:06:52 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí