Nádraží

Nádraží

Šeptal jsem jí
něžnosti
a její ženskosti
vzdal jsem hold
v noci u nádraží
kde odjel poslední vlak.

Vyznal jsem jí
polotajnou lásku
v zelených podtónech
zatímco vítr jí
čechral blonďaté vlasy
a já létal s ním.

Hladil jsem její
už tak hladké ruce
a snažil jsem se
tajemství nevyzradit.
A to ani když
odjel poslední vlak...
Autor Zasněný básník, 07.05.2017
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: zdenka, Iva Husárková, Dreamy, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí