V Ráji...

V Ráji...

Anotace: rovnováhou

Každým dnem jako v ráji,
počítat hvězdy co na zem mi spadli.
Štěstím, přáním, co věčností mi hrají,
Tebou dnes mi ty hvězdy dali.

Snad strom stínu neztratí,
slunce zůstane tam kde má,
Snad moře se nesvaří,
nechť obloha modrá zůstává.

Z mnoha mých cest,
jedna, dovedla mě k Tobě.
Dál rád se nechám vést,
Nechť bok po boku zůstanem sobě.

V bouři i v déšťi,
co čistým vzduchem se promění.
Snad osud nám věští,
tou láskou na století.

Ve tvých očích hlubin moří,
jakoby andělů, když zrovna nepláčou nad Světem.
Vidím jak naděje k nám hoří,
zpátky všech snů vrací se nad nebem.

To vše již není snem,
však již blíž k realitě.
Tím každým dnem,
šeptat ti Miluju Tě...
Autor Misha2641212, 08.05.2017
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Misha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chytila mě za srdíčko, věnuji ST

05.12.2017 23:03:34 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí