Dívám se a žasnu

Dívám se a žasnu

Anotace: ????

Dívám se a žasnu

Dívám se na ni
Její oči jsou jak
Černé studny
Utápím v nich
Svůj osud nudný
Čekám až ona
Protrhne tu nudu
Její krásou vnadnou
Já kořistí
Její touhy
Chtěl bych být
Snadnou
Lehnu si s ní
Do trávy
V obětí stanu se
Součástí
Jejích citů
Do náruče vezmu ji
Svléknu jí šaty
Udělám vše krásné
Smyslné
Dám jí šperk zlatý
Jen ne modlu
Obrázek svatý

Autor Beďa, 09.05.2017
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí