Vyznání

Vyznání

Anotace: Miluji Tě...

Miluji Tě, mám Tě rád,
Chci tě vždycky rozesmát.
A když tvůj úsměv zazáří,
Já chci tě vésti k oltáři.
Já chci být s tebou navždycky,
A být tvůj princ romantický.
Jsi pro mě prostě modré nebe,
Já navěky budu milovat tebe.
Autor Mladá básnířka, 09.05.2017
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí