Z osmi vzpomínkových zahrad

Z osmi vzpomínkových zahrad

Anotace: ... ..

Sbírka: Hvězdám Nekonečna

květy medvědího česneku
nechával dál pro příští roky
a dnešek u liščích víl

snad vypadl ze cviku
učarovaný strom
po němž chtějí aby rostl v kamení

čas během osmi
víc věcí zastavil než oživil díků
a tolik dáno vzlyků
pro stromovou dívku
v jejímž bledém lýku
zračily se bílé mosty z kostek okamžiků

to mramor duše mé
čekající tíhy s křídly
kde její pověst ještě vyprávěla
o strakapoudu máje..

dotekem liščí víly
víš kde jsou příští
nesoucí své rezavé lásky s sebou
ty roky křísící i zdánlivě zamrzlé navždy
jejichž srdce potřebuje přijít
z osmi vzpomínkových zahrad
Autor J's .., 12.05.2017
Přečteno 432x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, zelená víla, Jin&Jang, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

si nepamatuji, ze jsem ji cetla ale nejspis cetla

18.06.2018 16:30:49 | Romana Šamanka Ladyloba

to nevadí..to se mi také někdy stalo...

23.06.2018 10:20:04 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí