Atraktivní

Atraktivní

Anotace: Zaslepení pro nepoučené

Patologická láska

Znal jsem jednu

narušenou ženu,

která trpěla

potřebou být neustále

s někým,

a tak oslovovala

přemnoha mužů

kdy se seznamovala na akcích,

v totální euforii

nejen z drog

- a ženskému kouzlu-

vždy někdo podlehl.

Také já jsem byl tehdy

zamilován,

a slepě uvěřil,

že s touto ženou

bude budoucnost.

A nyní vím, že láska,

kterou má a možná i

PŘEDstírá

je nepravá a narušená,

protože miluje všechny

a jde jí jen o prožitek, peníze, sex

a vytěžování všeho,

co se dá.

Nevím, ale myslím,

že mnoho lidí to má tak nastaveno

-ve víru touhy-a jen prožitcích

(ne)podstaty

svého bytí!!!
Autor Krahujec, 13.05.2017
Přečteno 355x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krom těch peněz to na tohle dobu odpovídá..doufám

14.05.2017 20:04:22 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí