Komorní sonáta pro podzim a lásku

Komorní sonáta pro podzim a lásku

Skořicové ráno
a pod stromy podzim
vzduch voní po astrách
a tvé ruce kloužou po listech
a jsou - jako ony
stejně červené.

Tvé úsměvy
plaší se v parku na lavičkách
a tak je utiším
jediným mávnutím
aby zůstaly stát
a spočinuly na mých.

Poslední holubi
přistáli na tvé střeše
a tvoje krásné ruce
kloužou v podzimním listí
a jsou - jako já
stejně krásné říjnové.
Autor Zasněný básník, 13.05.2017
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, Jin&Jang, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

14.05.2017 20:43:56 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí