porcelánovej hrneček

porcelánovej hrneček

Anotace: SI

vidím tvoje oči skleněné

ukryté v smíchu příštích dnů

netušené a snad  i  nechtěné

dávaj křídla černým snům



porcelánovej hrnečku votlučenej

zamlžená lásko z předměstí

pro tebe tu žiju umučenej

k obloze ti cestu proklestím


Výsledek obrázku pro cesta

 

Autor Akyš, 16.05.2017
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jin&Jang, piťura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TY JSI SKVĚLÝ TEXTAŘ A MOŽNÁ O TOM ANI NEVÍŠ....
DOVEDU SI PŘEDSTAVIT, ŽE BYS DĚLAL TEXTY PRO ZPĚVÁKY/ZPĚVAČKY...
TVÉ TEXTY MAJÍ SÍLU, HLOUBKU A SKRYTOU ZJEVNOU MELODII...

02.05.2018 15:34:53 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí