Stesk

Stesk

Prší a oblohu rozzářil blesk,
v srdci mém zažehl stesk
tak obrovský, že dýchat zapomínám.
 
Když zavřu oči, vidím pláž,
místo, kde stál domek náš,
všude písek, modré nebe a sluneční zář.
 
Jak je to dlouho, cos přede mnou stál,
vítr s tvými vlasy si hrál,
má dlaň ve tvé, ne, nevzpomínej, co bylo dál.
 
Bez tebe mě zůstává půl,
čas sype do rány sůl,
srdce bolí, rána se nehojí, jsem jak v plotě kůl.
 
Půjdu i tam, kde leží sníh,
abych slyšela zase tvůj smích,
abych mohla pohlédnout do očí tvých.
 
Chci cítit tvůj horký dech
a tvoje prsty ve vlasech,
nepřestanu tě milovat, nejen v mých snech.
 
Stále slyším v duchu tvůj hlas,
pro mě se zastavil čas.
Věřím tvým slovům a s nimi jsi tu zas.
 
Chci, abys věděl, že ty jsi ten,
kdo vždycky rozzáří den,
moje opora, jistota, láska, touha a sen.
 
Já vím, že ty umíš žít,
sny si plnit, ne jen je snít,
věř mi, že chtěla bych jako ty být...
 
... mé srdce jak struna navždy dík tobě bude znít.
Autor KeepTheFlameBurning, 18.05.2017
Přečteno 602x
Tipy 10
Poslední tipující: grázlík, JSJ, Jin&Jang, piťura, Kapka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se mi moc líbí...

18.05.2017 23:38:13 | Kapka

Děkuji moc. :-)

19.05.2017 10:13:38 | KeepTheFlameBurning

Moc se mi líbí

18.05.2017 15:09:14 | jitka.svobodova

Děkuji. :-)

18.05.2017 16:22:40 | KeepTheFlameBurning

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí