Slunce

Slunce

Anotace: těším se na zítřek až vyjde s.l.u.n.c.e

Má ústa by chtěly z těch tvých pít,

a duši tvou přes rty políbit.

Pokud i dnes měsíc vyjde na obloze,

já snít se neodhodlám o tobě dlouze.

Nedočkavě budu vyhlížet naše ranní slunce.


Má ranní tichá modlitba,

o tom jak spatřit tě víc,

je stejný pocit

jako běhat polem plným slunečnic.

Ty jsi mé světlo lásko.
Jsi mé slunce,
mezi mraky dlouho ukryté,

nyní spatřené.
Autor Taya, 18.05.2017
Přečteno 457x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Jin&Jang, Kapka, dívka s velrybou, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí