Západ slunce

Západ slunce

Anotace: láska sluncem zrozená

Západ slunce

Na západě
Končí se
Pomalu den
Čekal jsem na tebe
Malou
Chvíli jen
Když za mnou
Přišla jsi tiše
Zastavil se
Slunce západ
Spíše
To tvoje
Aura září
Ty mi vždy
Slibuješ
Sen se mi splnil
O tom
Jak moc
Mě miluješ
Tvé srdce
Jen pro mě
Tu slyším bít
Tvým sluhou lásky
Já toužím být
Pozorným druhem
Chci se tu stát
Nečekat do noci
Nezoufat
Říkat ti stále jen
Vstřícné ano
Probouzet se schouleni
Každé nové ráno
Doufat a věřit
Jen stále
Pro lásku
Bude nám dáno 2010

Autor Beďa, 19.05.2017
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí