Věda lásky

Věda lásky

Anotace: -,,-

Potkal jsem dívku,
Tuze krásnou,
Že sem se zamiloval,
Bral jsem jako věc jasnou.

Miloval jsem ji,
Ona mě,
Spolu nám bylo,
Opravdu krásně.

Jak se milujem říkali sme si stále,
Slova lásky opakovali dokola,
Bylo to jak krásný sen,
Teda málem.

Nyní se nemilujem,
Láska v nenávist se obrátila,
Ale proč?
Když vím že se úplně neztratila.

Ale zase přijde,
Další dívka tuze krásna,
A buď nám to vyjde,nebo to přejde,
To je taky věc jasná.

To věda lásky jest,
Myslím si to na mou duši,
Na mou pěst.
Na psí uši...
Autor Kamen s.r.o., 16.02.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí