Hyena

Hyena

Anotace: Vymyšlená je prostě zlatíčko... mrcha.

Tančila jsi na mé rakvi čardáš
Já to tušil, že se nedáš
Zahanbit a otevřeš se světu
"Hle, je volná... lehká děva je tu!"
Řvaly na lampách cedule
Protože zítra (tak jako minule)
Nevěru mi nastolíš
Do postele se položíš

Ano, ano, je to tak
Ač nevěříš, není to jinak
Vzpomínáš na lesklý břit na mém krku?
Vzpomínáš na záchvat okamžiku?
Vzpomínáš na pohřební zpěvy vran
Když jsem do země byl ukládán?
Autor Ravena Lupus, 23.05.2017
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, dívka s velrybou
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozor, sny a přání se plní.
Ještě nedávno jsem říkal příteli, že si zatancuje na mém hrobě.
Nedávno umřel a mě tak nějak do tance nebylo...
Jen jsem cítil jeho úlevu.

23.05.2017 09:14:37 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí