K

K

Anotace: ..

Obrovskou díru a prázdno v srdci mám
když vím že tě Karolínko nemám
trvalo to chvíli asi minut pět
a stačilo to aby se mi zhroutil svět

Po čtyřech letech zabila jsi naši lásku
že jsem spolupachatel to jistě chápu
však já nejsem ten typ co se vzdává
věřím stále že ty jsi ta pravá

Chci zas chytnout tě za tvou jemnou ruku
chytnu tě a nepustím do konce věků
vybojuji si tě zpátky ty můj smysle života
jen když jsme spolu může existovat jednota

Prosím uvěř tomu že spolu máme být
jinak nemůžu už spokojeně žít
Autor lukassnajdr, 24.05.2017
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí