Ohnivý panáček vyplaven

Ohnivý panáček vyplaven

Anotace: Pokračování putování pohasínajícího Ohnivého panáčka toužícího po životanaplňujícím rozohnění: http://www.liter.cz/basne-laska-332794-cist

Jsem Ohnivý panáček vyplavený,
na břeh, sotva hořící,
živou vodu popálený,
neb hasí i pramen vařící.

Doutnající z nitra ven,
jak SOS kouřové signály,
je skomírající plamen ten,
co na dotek nikdy nespálí.

Náhoda, či štěstí moje,
žes zahlédla na nebi ten dým,
a kouř dovedl mně tě k vodě,
kde Adár tvůj spojil se s mým.

Odvrácen tak můj osud,
teď vášně plamen mě sytí,
a planout budu dokud
se bude tobě chtíti.
Autor Serja, 25.05.2017
Přečteno 461x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný příběh.

25.05.2017 20:59:59 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí