Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Snění je krásné...jj :-))

Začínali jsme v baru
Já byla Kráska a Ty
Jsi tam hrál na kytaru.

Mé rty se smáčely v sladkém moku
Tvé oči mě hlídaly při každém mém
Kroku

Pak s růží si ke mě přistoupil
Se slovy... jsi krásná..jsi mě
Políbil

Já růži si za ucho vsunula
Šaty si nad kolena vhrnula
Dvakrát jsem dupla do rytmu
Že chci tančit při svitu

Noc byla dlouhá a nekonečná
Ta růže za uchem je stále
věčná...Jako Vzpomínka...
Autor Kett, 13.03.2005
Přečteno 893x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To musel být ale hezký večer stejně tak jako po něm zůstala krásná vzpomínka.

15.03.2006 17:45:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí