Procitnutí

Procitnutí

Anotace: Dlouho váháš, Hůř rozpoznáváš, Své životní šance, Šrámy nehojí se hladce, Když sůl do rány sypeš, V naději, že jsi vitěz. Možná jako divadelní loutka, Co v tichu sálu zdá se hloupá, Přesto na vlákneš tančí, Čitelná jako slova ve slabikáři...

 

Dlouho váháš

Hůř rozpoznáváš

Své životní šance

Šrámy nehojí se hladce

Když sůl do rány sypeš,

V naději, že jsi vítěz

 

Možná jako divadelní loutka

Co v tichu sálu zdá se hloupá

Přesto na vláknech tančí

Čitelná jako slova ve slabikáři

A masku v zrcadle si hlídáš

I když přes rameno tvé

 Se teď nedívám

 

 

Vím, co tě trýzní

Jenže ty mě nevidíš

Jsem déšť, co k tobě stéká

  Když hřmí tvá ústa jsou tak měkká

Tak lehká ke mně stoupáš

A celá se mi odevzdáváš

 

Víš, kde na tebe čekám

Že zpátky se nedívám

Ten den a noc

Nás spojí

A zvládneme cokoliv

 

 

Procitáš v minutě

Kdy já to málem vzdal

Už nevěřím, že tu bloudíme

Každý sám

 

Ten den a noc

Nás spojí

jsme připraveni na cokoliv

Mít

A do dálky zahodit

 

(Hanuš Šparlinek, 30.5.2017)

Autor Hanuš, 30.05.2017
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí