Host

Host

Anotace: Taky váš pan dokonalý není tak dokonalý jak se zprvu zdálo....?

Ldo se v té mlze skrývá?
Kdo v mých snech hostem bývá?
Je to on s pohledem chladným
Osud stává se toliko zrádným....

Když do ticha šeptá svá slovíčka
Polibek na usta,nosík,na víčka
Pak však rozplyne se v dáli..
Copak ty chvíle za to mi stály?

Když ted se slzy koulí po tvářích
Vmáčené v nebeských polštářích
Srdce volá po troše lásky
Z života zbývají jen pouhé sázky

Sázím si na lásku,na život
Mé svíce však dohasíná knot
Proto utíkám od tebe
Nechci už plakat,chci koukat před sebe
Autor llussinka, 16.02.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké dílka..

16.02.2007 19:05:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí