Ozvěna

Ozvěna

Anotace: Láska bolí právě proto že nás naplnuje něčím co je pro život tolik důležité...

Ticho vznáší se nademnou
Bolestné vzlykání je hlučnou ozvěnou
Z žalu splétám si sítě
O čem jen v noci si sníte?

Zrada tak krutě bodá mě v srdci
Proč si to udělal?...odpověz přeci..
Nemohu sama tu bolest snést
Chci tebou se nechati vést

Ty však pro mě nemáš cit
Já nemůžu bez tebe žít
Tak mi podej ruku svou
Splynem s tichou ozvěnou
Autor llussinka, 16.02.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nemohu sama tu bolest snést
Chci tebou se nechati vést

***********************
nahradil bych to

chci jenom tebou nechat se vest

bude to pak lepe znit, zkus si to rict nahlas :) jinak hezka

23.02.2007 17:20:00 | Maxwell z Keldu

Nemám slov..

16.02.2007 19:04:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí