Ztratit tě

Ztratit tě

Anotace: ...

Vím, že v životě není nic jisté,

nikdy nemáme absolutní jistotu,

že vše zůstane stejné,

nádherné bylo by cítit prostotu,

ve všem.


Dřív bych možná řekla,

že když mě opustíš, tak to nezvládnu.

Vím, ale že jsem vstala už několikrát.

Proto to už neříkám...


Není to tak, že bych tě nemilovala, nebo milovala méně.

Jen vím, že život je měnící se cesta a my nevíme, kam nás nese.

Vím, že tě miluji z celého srdce,

ale vím, že mohu být i bez tebe.


A právě proto, že tě miluji, tak chci být po tvém boku.

Ale je pravda, že my si neslibujeme zítřek.


Proto tě budu milovat, jako bych tě měla ztratit.

Budu tě držet, jako bych měla říci sbohem.

Dnes jsem si poprvé uvědomila, že mohu kráčet sama.

A mohu jen doufat, že nikdy konec nepřijde.
Nejlepší by bylo na věčnost.
Autor Taya, 31.05.2017
Přečteno 424x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ, Cappp
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi bych to nezařadila k básním. Ale je to hezké a pravdivé a hlavně jsme tu sami za sebe...

01.06.2017 09:16:06 | JSJ

Překrásně napsané.
Dávám ST a ukládám mezi má oblíbená díla.
Ani po třetím čtení nemám dost :)

01.06.2017 08:56:36 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí