Jiskření

Jiskření

Anotace: Možná začínáte něco cítit, ale nevíte, co z toho bude

Řekl si, že mi to sluší
Smál si se na mě
Letmé doteky z tvé strany
Cvrnknutí do čela, ruce se setkaly
Je to počátek přátelství či něčeho jiného?
Jiskření, které zažehne oheň
Nebo bude zadupáno?
A dým se pomalu rozplyne

Již zatápíš v jiném krbu,
Tak proč bych stavěla nový?
Nechci se rozpálit
Ale láká mě škrtnout sirkou
Však bojím se,
že shořím na hranici
Autor Teriss, 01.06.2017
Přečteno 430x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Urban, Frr, Poetik, jitka.svobodova, piťura, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lidé by se měli naučit zakládat požáry. Je to moc hezké dílo.

23.07.2017 13:24:06 | Jan Urban

Moc děkuji :)

29.12.2017 01:55:11 | Teriss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí