Ty ženy

Ty ženy

Anotace: Když mě ženy ženou dál

Ženy

Joo jak ty ti život změní,
stačí, když se pousmějí,
a ty stojíš v oněmění,
od rána až do setmění,
nekonečné celodenní snění,
kdy zůstáváme uvězněni,
v labyrintu, kde východ není.

A pak přijde probuzení,
necítíš nic jen lehké chvění,
a hořkou bolest odcházení,
když ti tiše pláče na rameni,
hledající odpuštění,
stejný příběh, stejné dění,
jen tváře herců se tu mění.

Co takhle návod nebo pár rad,
jak ty partie s vámi hrát,
a nedostat hnedka mat,
vždyť člověk vás má hrozně rád,
jako otec, syn, milenec, kamarád,
a vždy tu bude při vás stát,
připraven vám své srdce dát.

Autor Rytier Dave, 03.06.2017
Přečteno 420x
Tipy 12
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě, Frr, Poetik, Fany, Philogyny1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi nádhernáa drahocenná bytost...

04.06.2017 10:37:27 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

:-) tak hezký, že je těžký tomu z a s e :-)! neuvěřit :-)! ST

03.06.2017 17:31:40 | Fany

tahle mne dostala tou upřímností, co cítím, škoda bodů, možná není moderní, ale čert to vem, já mám ráda staré věci s příběhem. :)
P.S. dneska je krásně, práci na zahradě zpívají jak o život...

03.06.2017 13:33:21 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí