Na kometě

Na kometě

Anotace: ...

Barevnej papoušek povídá nesmysly
Na žádný problémy už teďka nemyslí
Spokojen, svoboden, létá si po světě
A jednou doletí až ke kometě
Na jejím ocase založí rodinu
A i když bude žít třeba jen hodinu
Pozná, co štěstí je
Když tě někdo miluje
Já to říct nemůžu
Tak si aspoň pomůžu
Až kometa na nebi zasvítí
Tak třeba se ti rozsvítí
Přijdeš za mnou: „Miluju tě!“
Odletíme na kometě
Autor Vik, 13.03.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí