Už jsem pochopil

Už jsem pochopil

Anotace: ..

Už jsem to pochopil
že ten konec přišel
lásku jsem zahodil
jinde abych ji teď našel

už to vlastně chápu
že my dva už nejsme jeden
nějak se z toho vydrápu
a každý vlastní cestou půjdem

hodně to bolelo
a bolet to asi ještě bude
však něco v nás umřelo
a tys odešla bez boje

snad budeš žít šťastně
a na mě si vzpomeneš
že taky nám bylo krásně
až zpátky se ohlédneš

už asi jen zázrak
může nás zas spojit do kupy
už jen čekat až bolesti mrak
jednoho dne se vyprší

chtěl jsem na celý život tě mít
však ty asi jiné hodnoty máš
není nám prý dáno spolu být
když na hvězdy se zadíváš

tolik let byli jsme spolu
a já tu lásku zahodil
už nedokážeš šanci dát tomu volu
kéž by stroj času postavil

teď učím se žít s pocitem
že už nejsi moje
jsme už zcela plným sešitem
a je mezi námi konec
Autor lukassnajdr, 04.06.2017
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš velmi unikátně a pravdivě..

05.06.2017 12:29:25 | jenstín

děkuji, alespoň něco tedy dělám dobře

05.06.2017 13:20:28 | lukassnajdr

Ano je to velice syrové a nemá to žádný náboj..ale přesně tak se cítím

05.06.2017 12:20:07 | lukassnajdr

Je to syrové
jako když řezník porcuje ...
Také se potřebuji někdy "vypísmenkovat"

04.06.2017 23:34:07 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí