Stále doufám

Stále doufám

Anotace: Že budeš se mi chtít v náručí svíti, hvězdy svítit - já se na ně S NÍ DÍvat...

Že budeš se mi chtít v náručí svíti,
hvězdy svítit - já se na ně S NÍ DÍvat -
o nás výti vlci a pro nás míti víc jak smítí
život, já jen v síti nesníti
jestli SMÍM TIše to Svý ti
Srdce dát...
Mou duŠI MÁ - všímám si..
Ani nevim, jestli je živá, jestli žila - šilhám
po každym koutu,
v žilách cejtim chvění,
širák nade mnou - ať čirá
náhoda se stane! Stále doufám,
že dostanem se k sobě, stanem
tváří v tvář.
Z dané reality je ceSTA VEN a hvěZDA MÉho
snu - před níž STAVEN chci být!
Autor The STYL, 08.06.2017
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí