Když milenci prahnou po sobě

Když milenci prahnou po sobě

Anotace: Když milenci prahnou po sobě...

Má, jak mezi oblaky, v očkách, blankyt.
Počkám si jak dlouho. PROČ KVApím
neVÍ HLAd po ní. Je víla, víra má!
Jak vedle mě sedá, celý svět má
pro mě, jak barví tvář se tvá,
věřim v nás ve dva..!
Na palouk padnou, líce planou,
když milenci prahnou
po sobě,
plavou tou pravou láskou blahou..
Autor The STYL, 12.06.2017
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí