___

___

Anotace: věnováno

jsi sen

bílý beránek
podvečer 
letní vánek
 
jsem ten
rytíř na bílém koni
princ za devatero
horami

sním
o zakleté princezně
políbím ji polibkem
pravé lásky

existuje
ještě na tomhle světě 
láska bez podmínky
smlouva na plácnutí?

tajně sním
o druhém životě
jehož středobodem 
jsi ty
 
andělé
Autor Stavák, 12.06.2017
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: kdotoví, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí