Růže lásky

Růže lásky

Anotace: ....

Už je to dávno, co jsem od tebe tu růží dostala,
v tu chvíli jsem tě radostí objala.
Teď už mi zbyly jenom vzpomínky,
a prstýnek se stříbrnými kamínky.

Nevím proč, proč se to stalo,
co pak byl pro tebe náš vztah tak málo?
Do téhle doby nevím co jsem ti udělala,
jen snad to, že tě ráda mám a vždy jsem měla.

Do téhle doby se na tebe dívám tajně,
i když tě miluji jenom já marně.
Vím, že i když rozum chce, se lásce nedá poroučet,
kdo mi nevěří, může to vyzkoušet.

Myslím na tebe čím dál víc každým dnem,
naše láska však prochází jenom mým snem.
Sleduju páry a závidím jim, jak šťastní mohou být,
asi už navěky budu čas vrátit chtít.

Slzy mi pro tebe po tvářích stékají,
ale na tvé chladné srdce žádnou moc nemají.
Kdykoli se teď podívám na růží,
Pokaždé při tom pohledu mám husí kůži.
Autor fastavačka, 14.06.2017
Přečteno 531x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Najdi si jinýho.

14.06.2017 07:05:00 | Ruda Štola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí