Jel jsem si k tobě pro věci

Jel jsem si k tobě pro věci

Anotace: dnes tu mám jednu básničku o tom jak jsem si jel pro věci smutný a zklamaný a nakonec to dopadlo nečekaně..

když jsem si jel k tobě pro věci
měl jsem z toho mírnou depresi
slzy v očích
a v srdci mnoho smutku
a oblečení sbalené v kufru

Otevřela jsi mi pozvala si
mě dál
já jako opařený stál
a potom mi blesklo hlavou
zkusím ještě zabojovat
o tu mojí pravou

Omluvil jsem se ti potom
jsem zavřel oči
a chtěl jsem do tvojí náruče skočit
celé tělo se mi chvělo
a obejmout tě tak chtělo

Tak jsem si tě přitáhl k sobě
a dal ti pusu na tvář
přišla ta nečekaná pasáž
pohladila si moji tvář
a řekla miláčku co to povídáš
co bylo,bylo
já chci být jen tvoje
a já zase chci aby si byla jen moje

Potom jsem se začali sladce líbat
nemohl jsem se na tebe vynadívat
city nás přemohli a já už vím
že už ti nikdy neublížím

Miluji tvoje oči,vlasy i tvá slova
mohl bych to neustále opakovat
a tak sladce usínám ve tvé náruči
občas asi potřebuji dostat za uši
Autor Pajalord, 14.06.2017
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí