přijímána a tebou milována

přijímána a tebou milována

Anotace: ...

přijímána a tebou milována
je svobodou největší
již více netoužit
po lidském objetí

ale sebe samu vydávat
jako svědectví

v čem byla bych jinou
kdybych milovala
jen ty kdož vzhlédli se
v mé blízkosti

dovol mi být
mořskou vlnou
jež něžně hladí
útesy

dovol mi být
tichým vánkem
nad lesy

písní jež se ráda vydá
všem tulákům
i znaveným pocestným

přijímána a tebou milována
prosté
neskryté

tajemství
Autor zdenka, 14.06.2017
Přečteno 448x
Tipy 24
Poslední tipující: Frr, jitoush, jitka.svobodova, Akyš, Amonasr, Jort, Kett, Dreamy, piťura, Ruda Štola, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST
Mořskou vlnou,tchým vánkem,
nespat jenom věčným spánkem...

14.06.2017 20:36:19 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí