Vše pro lásku

Vše pro lásku

Anotace: Opatruj ho dál. Setkáme se teď nebo v příštím životě - počkám ;) A pro zoufalce, letní Vánoce v márnicích nemají ;)

Vše pro lásku
 
Chtít umírat?
Stačí vypínat.
 
Slaně se rosí v temnotě,
pláče květ
Ve vlastní cizotě,
to je svět
 
Byla veselá tvář,
nyní chybí svatozář
Byl úsměv milý,
není v dáli očekávaný
 
Nitro rozpalují plameny žalu,
srdce vzplálo bez pardónu
Při vůni vlčího máku,
za slunečnic pohledu
 
Skutky lásky nevratné,
zakřič do temnoty rosy slané
Roztáhni křídla leť,
z vlastní cizoty teď
 
Chtít umírat?
Občas stačí vypínat.
Autor Morgenstern II., 14.06.2017
Přečteno 512x
Tipy 4
Poslední tipující: kdotoví, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakřičet prostě z plných plic.,.?

27.06.2017 07:37:37 | kdotoví

Ne, děkuji ;)

27.06.2017 15:19:29 | Morgenstern II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí