Werwolf - Vyznání

Werwolf - Vyznání

Anotace: 16.07.2006 19:24:00 ;)

Werwolf
 
Werwolf - Vyznání
 
 
Werwolf u kříže hrobu sedící,
sličné paně žádostivě pějící.
 
Otevři mi srdce Tvé,
já mé pro Tebe otvírám.
 
Dej mi duši krásou oplývající,
já svou hříšnou nabízím Ti.
 
Věnuj mi půvaby Tobě vlastní,
o kterých mé srdce básní.
 
Daruj mi tělo Tvé spanilé,
ať moje není samotné.
 
Werwolf má plášť krví zbarvený,
lesk jako věčnost bez ní je mu odporný.
Autor Morgenstern II., 16.06.2017
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí